Stina Svensson

Alla inlägg under januari 2012

Av Stina - 8 januari 2012 10:37


  Första januari, detta är all snö vi haft:)

 

Min bil när pappa och jag fixade med den i garaget

 

Bowling med klubben, jag Victoria och Alice tror jag

 

Mer bowling, Carina, jag och Victoria

 

Lisa under hennes mammas 50års kalas

 

Lisa när vi var i Örebro och tittade på amerikansk fotboll

 

Amerikansk forboll

 

Zessans favorit plats, hon ser hela framsidan

 

Chimal<3

Zessan & Sparrow


   

På väg ut

 

Freja & Zessan

 

Vid kassan på Arver

Av Stina - 7 januari 2012 21:38

Mamma och jag var iväg på julklappsritt idag, var ute och skittade i strax under 2tim, skönt nog blåste det inte så mycket som det ibland gör hos Camilla i fjugesta(har alltid julklappsritten där). Chimal skötte sig fint fint och knallade på bra även om vi fick trava ikapp ibland;) Blev dock inga bilder från ritten..... Men jag ska tömma mobilen någon dag snart och då kommer det upp lite blandade bilder, ska förresten börja jobba på måndag igen, har varit skönt med långledigt.


Men då detta var ett ganska tråkigt inlägg har jag hittat lite gamla bilder på mig från NDRK:S fotoalbum jag tänkte slänga upp, tänkte det kunde vara kul:D

  


Har hittat en serie som jag streamar, tittade på den för några år sedan och har sedan dess letat efter den iemellanåt och nu hittade jag den:D


Rezy och jag på träningstävling i sjöstorp för flera år sedan.

   

Träningsritt hos Linnea Fröberg med Pysen, mamma på Rezy

 

Jag i grind på min första 80km, hade aldrig ridit längre än 3mil på Rezy och acskydde hennes sadel så man kan lugnt säga att det var en utmaning, men senare samma år red jag 120km** godkänt på henne. (bilden är från Rökulla)

 

Förbesiktning Rökulla

Träningsritt med Chimal, vi är vid gallabergssjön



 

Härjedalsritten med Chimal 2006, 65km. Underbar natur i Sveg kan jag säga, om ni får chansen tävla där på natten gör det det är riktigt kul och häftigt och jag gör gärna om det.

 

Förbesiktning i Sveg

 

Sveg dagen innan tävling

   

Först är det jag i täten på träningsritt med Pysen och sedan är det jag och Chimal strax innan en träningsritt.

 

Chimals första 80km, ser lite uttråkad ut men det blir man efter 60km ensam kan jag säga.



And thats it!


Tänkte kanske skriva ihop en liten häst historia om mig själv men måste först leta på lite bilder.

Av Stina - 6 januari 2012 08:25

Har hittills en riktigt bra morgon, vaknade 7 relativt pigg, har inte haft ont i ryggen inat precis som i går natt, kan det ha med gymmandet att göra, hmmm.....;) Så skönt att vara igång med att träna igen men tillbaks till min sköna morgon, vaknade 7 och har hunnit med att titta på nya avsnittet av The Vampire Diaries som sändes i U.S.A i går kväll. Kan inte vänta till nästa veckas avsnitt. Nu ska jag slå på history på TV:n en stund och titta om det är n¨ge bra där, efter det ska jag väll så småningom ta mig till mamma eftersom jag och Helene ska hämta hö vid 11.




By the way, fick världens coolaste julklapp av mina älskade syskon:

   

Syftar på flaskan så klart, för dig som inte fattar, börja titta på True Blood det är en exakt kopia men innehållet smakar tack och lov inte blod:) Fick desutom resterande böcker i bokserien ochså vilket tog två dagar att läsa ut.

Av Stina - 4 januari 2012 09:16

Lyckades med den fina manövern att trilla av igår.... Ett bra recept för att lyckas med det är att rida barbacka på Chimal när han har en av sina jag ska vara rädd för allt överallt dag. Brukar inte vara några större problem när han har sina såna dagar när man väll upptäckt att han har dem men innan dess han jag glida av en sväng... Kommer travande på Chimal i en lugn fin samlad och avslappnad trav och så vips sitter jag på sidan och håller mig fast för han har hoppat iväg. Okej så långt jag sitter ju fortfarande kvar men nöjer han sig med det då? Nej, då ska han passa på att under den millisekund som han hinner stå still lite tycka att något mer är farligt och hoppa iväg igen. Så om det inte räkte med att jag redan satt på sidan av honom, nej så nu gled jag av och damp rakt ner på min höft på den frusna marken, ausch!

(Svårt att förklara vad som händer men det är svårare att sitta kvar än vad det låter, trillar iaf inte av ofta)


Så idag inser jag att jag kanske inte skulle hoppat upp igen och avslutat mitt dressyr pass vilket innebar 45min till med ridning eftersom jag har fördjävligt ont idag, men är man envis så är man:)

Presentation


Jag är en 23årig student som bloggar om hästar och livet. Jag har under flera år varit aktiv och tävlande inom ridsportsgrenen distansridning. Följ mig i min vardag med hästar och universitetsplugg!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards