Stina Svensson

Alla inlägg under april 2013

Av Stina - 25 april 2013 10:53

Av Stina - 24 april 2013 11:24

Insåg precis att jag inte bloggat på ett bra tag nu, kanske dags att ta tag i det igen! Kan ju säga att en utav anledningarna till att jag varit rent utav rutten på att blogga är för att det inte finns så mycket att blogga om. Kungen går jätte bra att rida just nu, han sköter sig bättre och bättre, även galloppen och fattningarna har blivit mycket bättre senaste tiden så det är kul. Det har alltså blivit mycket dressyr på båda Kungen och Chimal sista tiden och Chimal kan jag ju erkänna att det går lite så där med. Han har varit lite grinig med galloppen sista tiden, kan vara för att han inte fått komma ut i skogen och gjort av med all överskotts energi på ett tag eller för att han helt enkelt är inne i en liten period, vem vet? Har i varje fall tänkt longera honom idag för att se hur han rör sig utan mig på men han känns i varje fall fin. Kanske blir lite löslongering med så han blir av med lite energi!


Förutom hästarna rullar skolan på, har haft lite obligatoriska grejer måndag, tisdag så det har varit lite segt men lärorikt, vi har iscen satt 3 stycken olika mobiliseringstekniker vilket var ganska kul emellanåt. Förutom det håller vi på att skriver en projektplan vilket inte är det lättaste...... Jag skriver inom arenan hälso och sjukvård och har riktat in mig på att göra en projektplan för att minska och motverka stress hos sjukhus personal men det krävs mcket arbete runt det för att ens kunna skriva planen så det är lite segt. Vi borde dock på tillbaks B-uppsattserna och betyg på dem på fredag, men jag känner ju universitetet så vi får se om vi får tillbaks dem då!


Ska försöka fixa lite bilder på hästarna idag till bloggen, idag kommer ivarje fall Sofia så det blir en ridtur med henne i eftermiddag/kväll.


Eftersom jag inte har några nya bilder får ni lite gammalt från april 2010

när jag fortfarande tränade och tävlade för fullt!

Dagen innan Vedemaritten 120km**CEI med Chimal

 

     

Rönningeritten 50km CR med Ceasar (tror dock det var sista helgen i mars den gick)

 

YR läger med Reyziann

Av Stina - 16 april 2013 08:44

Här är lite från min bucketlist. Självklart inte allt men lite!

Av Stina - 14 april 2013 22:52

Har hållit på hela kvällen med en strulande telefon! Eller ja min syster som kan iphone har fiixat med den men det var bra mycket enklare när telefoner bara kunde ringa, smsa och i bästa fall ta kort!;)

       

Av Stina - 13 april 2013 13:42

Ja usch och fy på vädret som dragit in över Närke. Nu har vi haft ett par veckor med fint väder, visst det har varit kallt men strålande sol på dagarna så vi kunnat sitta ute och äta i skolan. Igår var det slut med det, istället för att bli varmare och fortsätta vara sol har det blivit varmare och snö!!!! Ja ni hörde mig rätt, hela dagen igår/inatt har det snöat massor, så nu ligger det ett tunt snötäcke över hela Vretstorp, det possitiva är att det nu smälter bort på grund av regnet som kommer ner idag. Så eftersom jag inte ska tävla någon av hästarna skadar det inte att ge dem lite vila när det är dåligt väder, båda fick alltså stå igår och det kommer bli samma idag. Varken jag eller hästarna tycker om det dåliga vädret, speciellt inte Chimal, igår när jag åkte upp till stallet stod Chimal under vindskyddet och såg ut som att han sa:

- Jag tänke INTE komma ut förrens solen kommer fram!

Nej, jag har tänkt träna igång hästarna lite mer men det får vänta tills våren kommer! De får helt enkelt nöja sig med att hobby ridas ett litet tag till.

Björkviksritten i april 2009, lite skillnad på väder!  


 

Det har till och med varit glassväder ute tidigare i veckan!

 

 

Föresten, kolla vad jag äntligen lärde mig när jag & Sandra satt och åt på Marieberg!

(Kan dock bara med vänster handen)

Av Stina - 12 april 2013 09:32

För ett tag sedan när det kom ut en film om Midnattsritten 2013 med bilder i skrev och det och printscreenade bilder jag var med på, nu har jag fått tag i  orginal bilderna så jag tänkte ni skulle få se dem!

På några av bilderna är även Maria/Pepton med då vi red ihop.

           

Av Stina - 9 april 2013 07:04

Hej hallå, anledningen till den icke existerande uppdateringen här är för att jag inte har någon dator och har inte haft någon lust att skriva från min telefon men nu blir det så ändå. Ni får en liten snabb genomgång på det som hänt senast så blir det bättre uppdatering när jag får dator igen vilken borde bli idag eller i morgon!:)

Över påsk har i varje fall Sandra varit här och det har varit jätte kul, vi har shoppat, ridit och bara umgåtts. Jag har varit iväg med Kungen på kycklingritten hos Camilla, den var på 18km och han skötte sig över förväntan under hela ridturen i alla gångarter. Just nu i skolan har vi börjat jobba med en stor projektplanering som jag både känner mig stressad över samtidigt som jag tror det kan bli riktigt intressant. Dessvärre har vi en riktig helvetes vecka så inatt ska jag sova hos min bror i stan då jag inte slutar förens fem idag, börjar åtta i morgon och slutar fem igen. Jo har även hunnit med att raka Chimal i helgen vilket jag ska ta en bild på så ni får se hur det blev, är faktiskt riktigt nöjd och tanken är att det är Kungens tur i helgen.

Presentation


Jag är en 23årig student som bloggar om hästar och livet. Jag har under flera år varit aktiv och tävlande inom ridsportsgrenen distansridning. Följ mig i min vardag med hästar och universitetsplugg!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards