Stina Svensson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Stina - 12 augusti 2011 03:06

Är fortfarande vaken klockan 3, börjar bli så pass trött att jag gråtit till filmen A walk to remember, det är viserligen en väldigt sorglig film men om jag inte vore så trött tror jag faktiskt inte att jag skulle gråta till den eftersom det är typ hundrade gången jag ser den. Om ni inte sett den är det på tiden att ni gör det, jag får alltid en liten tankeställare när jag ser den, lev livet när du fortfarande har tid.


Men men, är djävligt trött och vill inget annat än att sova men det går faan inte:(

 

Av Stina - 12 augusti 2011 01:04

Har försökt sovas edan klockan 9 i går kväll och hon är just nu fem över 1 på morgonen, underbart.... tror jag åkt på en släng utav magsjuka då min mage helt enkelt vänt ut och in på sig själv, behöver inte gå in grundligare på det tror jag. Ska jobba 12timmar i sträck idag är det tänkt men som det verkar just nu kanske jag får sjuk anmäla mig, tror inte att min chef kommer uppskatta det direkt eftersom jag börjar redan klockan 7 så jag hoppas helt enkelt på att jag ska bli bättre under nattens gång men om jag kommer iväg till jobbet vilketjag hoppas på så blir det intressant med en så lång arbetsdag efter en natt utan sömn men med en del rännande till badrummet istället. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Av Stina - 8 augusti 2011 20:46


  Sandra & Kungen simmar, mitt enorma skratt beror på att Sandra inte kommer upp igen vilket inte syns så bra på filmen så ignorera det.


  Ella & Rambo hoppar


  Jag & Chimal hoppar


  Jag  & Chimal hoppar

Av Stina - 8 augusti 2011 19:14

Nu är vi hemma igen och ridlägret har varit toppen, har varit ett par bra lektioner med Chimal, en jätte bra hopplektion och lite härligt bad både med och utan häst. Hopplektionen med Chimal gick jätte bra och nu ska jag börja lägga ner lite mer tid på det med honom för han tycker det är väldigt kul. Jag har även fått rida ett jätte stort halvblod på 1.70cm för första gången, vilken jävla skillnad det var men det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra så jag är väldigt nöjd med mig själv.

  Jag & Chimal   På väg till sjön, Jag /Chimal & Sandra/Rezy   Chimal gick så småningom i så vattnet va röver knäna vilket är rekord för honom.   mamma & rezy   Sandra & Kungen som även simmade en sväng   Sandra   Helene & Kungen   Sandra och Mezza   Helene & Kungen under ett ridpass sista dagen   Jag & Chimal under hoppasset, inte det lättaste i en dressyr sadel med korta stigläder.

Av Stina - 2 augusti 2011 14:19

Allt gick toppen! trippen mamma och jag tog med transporten idag var till karlskogas djurklinik och Björn Gammelgård med Chimal, jag bestämmde mig för att göra en rutin koll på honom innan jag anmäler mig till Billingerittens 50km CR, Chimal som pensionerades i år kommer få fortsätta att tävla på 50km klasser eftersom han inte trivts med att vara hemma, han är rent av mer eller minre galen att rida så jag har bestämt att vi ska ut och rida långsamt för att det är kul att komma ut lite. Så vi var helt enkelt iväg för att se så allt var bra och vet. sa att han var jätte fin.

 

Av Stina - 1 augusti 2011 21:12

Har nu lagt mig till rätta i sängen och ska ägna närmsta 50 minuterna åt senaste avsnittet av True Blood, är så jävla taggad för den här säsongen då jag har läst böckerna för denna och ett antal till efter den här.... I den här säsongen är Alexander Skarsgård med mycket mer och han är så jävla snygg i rollen som Eric Northman.

  Ja ja ja.... Ska försöka sluta dregla;)


I morgon ska jag och mamma ut på "äventyr" med transporten men det får ni veta mer om efter beroende på hur det går.... ska i varje fall upp tidigt så nu ska jag titta på True Blood och sedan sova, men håll tummarna för oss på förmiddagen vid tio i morgon så blirjag väldigt glad.

   

Presentation


Jag är en 23årig student som bloggar om hästar och livet. Jag har under flera år varit aktiv och tävlande inom ridsportsgrenen distansridning. Följ mig i min vardag med hästar och universitetsplugg!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards