Stina Svensson

Alla inlägg under augusti 2013

Av Stina - 15 augusti 2013 07:33

Blev en kort barbacka sväng med Chimal igår. Pigg och glad som han är traskade han gladeligen på i regnet och vi blev båda två blöta och kalla. Passade i varje fall på att gå lite på krossbanan för första gången på länge och Chimal klev på fint i sanden och de branta uppför och nerförs backarna.

Idag och i morgon blir det ingen ridning eller ens hästinslag av någon sort för jag ska åka till Linköping och hälsa på Lisa en sväng med Camilla. Ska plocka upp henne utanför pålsboda under dagen idag sen bär det av.

Bild från igår, man ser lite av banan och där den svänger och försvinner blir det riktigt brant kan jag säga!

Av Stina - 14 augusti 2013 15:44

Har varit iväg på en mini shopingrunda med pappa idag och lyckades bland annat efter ett besök på loppisen Navet komma hem med 3 "nya" böcker! Två av böckerna står på min "måste läsa lista", vilket helt enkelt är en lista med böcker jag någon gång ska läsa. Trotts att jag läser en del känns det som det tillkommer mer böcker än jag lyckas avverka.....

De nya böckerna varav "jorden runt på 80 dagar" och "Djungelboken" står med på min lista. "Da Vinci koden" har jag lyssnat på i ljudbok två gånger men är bra sugen på att ha läst den med. Älskar ju trotts allt "den förlorade symbolen".

Som ni ser är bokhyllan ganska full, tack vare att den sitter vid ett snetak går det inte att ställa böckerna var som helst heller.... Får helt enkelt försöka lösa det ändå. Och nej det där är inte alla böcker jag har, det är bara favoriterna så som True Blood böckerna, Vampire diaries böckerna, Jennifer Hans triologi och diverse annat! Studie litteraturen står det en hel bunt av på skrivbordet och då har jag mer böcker undanstoppat i lådor.

Av Stina - 14 augusti 2013 11:45

Gårdagens speedway med pappa och Malin var toppen! Indianerna körde riktigt bra, Antonio Lindbäck, min favorit som haft en riktigt kass säsong körde riktigt bra och i hans näst sista heat körde han så jävla bra, det var som förra året igen, bådar gott tycker jag! Förutom det vann de så klart, med runt 10poäng vilket är bra, de tog även extra poängen. Det har gjort att de kom 3:a i grundserien och nu väntar kvartsfinal så hoppas vi det går bra där med! Blev i varje fall både bilder och film från speedwayen, om ni undrar varför filmerna är så hoppiga är det för jag gjorde dem på instagram!

  Blev lite helikopter landning på innerplan innan matchen mot smederna drog igång!

Indianernas lilla maskot

 

      Underbara indian klacken!

Av Stina - 13 augusti 2013 22:58

Av Stina - 12 augusti 2013 13:00

Mamma skickade den här bilden på Chimal idag<3

Inte världens bästa upplösning men en väldigt fin bild på min lilla bebis!

 

Av Stina - 11 augusti 2013 21:35

Jag drog på mig och Kungen hela regn munderingen idag i det "fina" augusti sensommarvädret. Precis när jag började byta om till ridkläder hemma så börja det spöregna men istället för att fega ur och strunta i ridningen bestämde jag mig för att leta reda på regn jacka och rainlegs och trotsa det dåliga vädret. Det blev i varje fall trotts det dåliga vädret en riktigt trevlig ridtur med mestadels trav och lite inslag av galopp. Lite regn när det inte är för kallt kan faktiskt vara lite mysigt, speciellt efteråt när man kommer hem och får värma sig med en varm kopp te.

En dagsfärsk bild som jag själv är med på, inte ofta det händer!

Av Stina - 7 augusti 2013 06:21

Har passat på att ha lite lugna dagar nu när min ledighet börjat och jag precis varit på ett intensivt ridläger så hästarna mår inte dåligt av lite vila. Har haft två långa sovmorgnar men idag blir det upp tidigare och mocka åt hästarna då pappa och jag ska iväg och greja hemma hos farmor. Jag får se, kanske passar på att rida lite ikväll om jag känner för det. Är ju lite dressyr sugen nu när både Chimal och kungen gick så bra på lägret!

Bild på Niccan innan jag red henne i måndags!

Jo igår åkte jag och pappa som förresten också har semester nu ut och plockade lite svamp för första gången iår, det resulterade i 4st gulakantarell mackor var och det blev svamp över!

Nej nu måste jag iväg till stallet!

Presentation


Jag är en 23årig student som bloggar om hästar och livet. Jag har under flera år varit aktiv och tävlande inom ridsportsgrenen distansridning. Följ mig i min vardag med hästar och universitetsplugg!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards