Stina Svensson

Alla inlägg under november 2013

Av Stina - 24 november 2013 17:28

Jag börjar med dem från 2013 och så blir det 2013 efter det!


2012:

 

Helene & Kungen

 

Rezy & Sandra

 

Jag & Chimal

                 

Sandra & Rezy, och tro mig den hemska hopptekniken beror inte på Sandra, Rezy hoppar inte ordentligt förens det är minst 70cm, innan dess kastar hon sig i princip bara över!

                            

Helene & Kungen

 

Fina lilla Zpirit som rids av Madelene

    

Teori med praktiska övningar

 

Och så lite balansövningar, personligen tycker jag att stå på knä på en pilates boll utan att

hålla i sig är riktigt bra balansträning!

     

Mamma & Niccan


2013:

 

På väg för att bada!

     

Vissa hästar (Chimal) är inte alltid så lätta att få i, men i kommer de.  För er som läser bloggen regelbundet vet ni ju att Chimal simmade för första gången i år, och nu kommer det bilder på det!

   

Sandra & Kungen (kungen älskar att bada)

 

Sandra/Kungen, Mamma/Niccan & jag/Chimal

 

Mamma/Rezy och jag/Chimal

     

Så en bild på att han faktiskt simmar finns inte, men det här är precis innan tror jag!

                              

Så avslutar vi med en mindre vacker bild på mig och Chimal efter ridlägrets sista ridpass!

Av Stina - 23 november 2013 20:50

Nu tänker jag avsluta denna kyrliga lördag på bästa möjliga sätt. Till och börja med har pappa och jag fixat med min bil idag, lite småfix och byte till vinterdäck. Tog lite längre tid än tänkt då vi var tvungna att åka iväg till kumla och handla lite saker, sedan lagom tills det började bli mörkt kom jag iväg upp till stallet för att rida Kungen. Blev en nogurlunda bra ridtur med reflexerna på även om Kungen är så pigg så han knappt klarar av att skritta. Efter en varm dusch och lite hemmagjord gulaschsoppa sitter jag nu i sängen och ser fram emot en mysig kväll för mig själv med lite god glass och senaste avsnittet av The Vampire Diaries.


Av Stina - 22 november 2013 20:44

Har verkligen blivit helt kär i den här låten:

Vet inte varför men jag älskar hur den är gjort, refrängen känns så mäktig på något sätt! Förutom det har jag insett att den lista jag har med musik som jag tycker om just nu, min höst lista är väl fylld med svenska grupper och artister. Det är första gången det är så för mig. Annars är det en salig blandning kan jag säga. Men näst intill ingen rock.... Det är underligt eftersom det är min favo schanger annars, antar att jag är inne i någon period då jag inte lyssnar så mycket på det.... Det svenska som finns på listan är i varje fall bland annat Daniel Adams-Ray, Laleh, Avicii så klart, Den svenska björnstammen m.m

Av Stina - 22 november 2013 14:50

Ja, så här ser det ut när pappa och jag varit vid marieberg köpcentrum mellan tio och halv två.

Det bästa är att jag inte köpt så mycket! Jag har köpt nya ridbyxor, svarta oskodda, en mössa att ha i stallet, en julstjärna till mitt fönster och ett par nya skor jag hittade på rea för 350kr när pappa skulle köpa skor. Köpte lite andra små saker också, måste bara säga att jag älskar att handla med pappa, allt flyter på så smidigt och det går fort och effektivt!

Av Stina - 22 november 2013 14:35

Har äntligen fått ett erkännande av Sandra om vad hon faktiskt tycker om Chimal. Jag vet det redan men nu har även Sandra erkänt det!

Och ja, visst är han söt min lilla prins??

Av Stina - 21 november 2013 21:06

Insåg just nu att jag för ett par veckor sedan fick en massa bilder ifrån ridlägrena 2012 och 2013 som Sanna och Carina tagit. Kanske skulle ta och visa dem här!


 

Bilden är från 2012, går inte att beskriva hur mycket jag älskar min häst<3

Det kommer fler bilder de närmsta dagarna lovar!

Av Stina - 21 november 2013 14:05

Med förhoppningar om att snön som kommit smälter bort de närmsta dagarna då det är plus grader ute så bestämmde jag mig för att inte brodda. Med tanke på hur snön är nu finns det ingen anledning då brodden ändå inte hjälper. Så Chimal fick helt enkelt komma ut på en liten skrittur istället för att försöka rida honom i paddoken som nu inte bara är lerig utan även snöig. Var lite små jobbigt att rida dock, det var inte ett dugg halt så det var inga problem men hästarna har inte fått några snösulor än, de ska få det i början på december vilket innebär att det blev snöstyltor. Men vi lyckades överleva det och hade trotts det hemska tråkvädret en trevlig ridtur.


   

Och ja, Chimal är smutsig i både man och på halsen. Han var blöt där så det gick inte att få bort...

Av Stina - 21 november 2013 09:21

Personligen tycker jag verkligen inte det är roligt att vakna upp och upptäcka att det kommit snö. Visst sa de på vädret igår att det kunde bli så men att det faktiskt hände, det är inte kul. Jag hade tänkt sätta på vinterdäck på bilen i helgen men nu blev det tidigare lagt antar jag, dessutom ska pappa och jag köra iväg hans Ford Falcon till Tore idag (stort garage där han redan har en bil står), det finns självklart inga vinterdäck på den bilen heller eller pappas volvo. Och nej vi är inte direkt de tidigaste ut med vinterdäck, men att sätta på dem är som att ge upp och säga "välkommen vintern, förstör de kommande månaderna för oss". Ovanpå det måste jag nu även brodda hästarna... Nej det här har inte börjat som någon bra dag!

Presentation


Jag är en 23årig student som bloggar om hästar och livet. Jag har under flera år varit aktiv och tävlande inom ridsportsgrenen distansridning. Följ mig i min vardag med hästar och universitetsplugg!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards