Stina Svensson

Alla inlägg under november 2013

Av Stina - 20 november 2013 21:47

Har precis kommit hem efter att ha varit på bio med jessica, Irma och klara (klasskompisar). Efter att vi slutat föreläsningen vid tre idag, drog jag, Irma och klara till IKEA, kollade runt lite och åt. Sen åkte vi in till stan igen och mötte upp jessica vid bion. Måste säga att filmen vi såg, prisoners med bland annat hough jackman och Jake gyllenhaal var riktigt obehaglig men väldigt bra! Väldigt sevärd, så är ni bio sugna rekommenderar jag den!

Av Stina - 19 november 2013 17:14

Red som planerat dressyr på både Kungen och Chimal indag, irriterande nog gick båda passen jätte dåligt och inget kändes bra. Det skulle kunna bero på att de precis haft vilovecka, men båda kändes jätte spända och inte ett dugg arbetsvilliga. Tyckte inte min ridnig kändes någe bra heller... Vi får helt enkelt jobba på och hoppas det blir bättre igen, förhoppningsvis redan till nästa dressyrpass!

Av Stina - 18 november 2013 21:05

Inte någon uppdatering sedan i lördags... Men nu kommer den i varje fall! Efter att jag och pappa varit iväg och köpt min nya bil (som är toppen) i lördags han jag tyvärr inte med någon ridning, jag åkte till örebro och gick ut och åt på restaurang med Lisa och Camilla som var hemma i Närke över helgen. Gud vad jag har saknat dem!

I söndags däremot tog jag mig ut på en skrittur med Chimal i det otroligt fina höstvädret. Det var riktigt mysigt, vi traskade runt på lite småstigar i skogen i en skön skritt och bara njöt av det fina vädret. Det är såna dagar jag stoppar undan bland de bra minnena, det kändes så där mysigt som det bara kan göra med Chimal.

Idag har det inte heller blivit någon ridning, har varit i skolan stora delar av dagen, sen åkte jag och Irma hem till henne, åt middag, tittade på nya avsnittet av TVD och snackade lite skit. Tanken är att jag ska hinna med båda hästarna efter skolan imorgon.

Av Stina - 16 november 2013 16:38

Äntligen! Jag skrev ju häromdagen att jag letar ny bil, jag har inte haft någon egen sedan sista september. Det är inte roligt när man är van vid att kunna ta bilen när du vill, som det varit nu har jag varit tvungen att planera ihop mig med pappa eftersom vi delat på hans bil, han jobbar jag pluggar.... Och så har jag lånat mammas bil lite. Men idag, idag har jag köpt ny bil och jag är så himla nöjd!


 

Det blev en Saab -00

 


Nej nu ska jag göra mig i ordning för att åka in till Örebro och gå ut och äta med världens bästa Camilla och Lisa!

Av Stina - 16 november 2013 09:00

Satt och rotade runt lite bland gamla mail, och då menar jag riktigt gamla! Hittade i varje fall lite gamla bilder jag tänkte slänga upp här, vissa av dem har säkert varit med tidigare, har ju trotts allt haft bloggen sedan 2009.


Först blir det lite bilder från vad jag tror är det sista YR lägret jag var med på, 2010 är det i varje fall för jag åkte dit med Rezy. Jag skulle åkt med Ceasar men han blev halt på en tävling en vecka innan och Chimal skulle ner till Skåne och gå 120km helgen efter och han reser inge bra så han fick också vara kvar hemma!

  Se här Sandra vi  kan hålla sams om vi vill;)      


Nu kommer det lite bilder på underbara Ceasar från när jag hade honom!

     

Lite bilder från Rönningeritten CR med Ceasar

         

Lite gamla bilder på Chimal från den gamla goa tiden, tror jag precis provat att rida på hackamore här.

   

Och så två bilder från en skoluppgift i 3:an på gymnasiet. Vi var ute och tog lite bilder till uppgiften och med slank två riktigt snygga på Camilla!

   

Av Stina - 15 november 2013 15:26

Ja idag fick jag se att ankungarna från i sommras har börjat flyga. Inte för att de är så små längre men ändå!

Av Stina - 15 november 2013 12:11

Har precis ridit Kungen för första gången sedan KM då jag passar på att ge hästarna lite vilovecka när jag är sjuk. Kan ju säga att nästan en vecka utan ridning har gjort Kungen ganska pigg, men det blev ändå en mysig ridtur då han lyssnade bra och höll sig till skritt nästan hela tiden.

Samma sorts bilder som vanligt, men de är betagna idag!

Av Stina - 14 november 2013 17:05

Sandra gav mig backning på min uppdatering här på bloggen så nu kommer det ett litet inlägg. Problemet är att det inte finns nått att uppdatera om, jag blev sjuk i lördags på KM och börjar först nu friskna till. vilket innebär att jag endast ridit en gång sedan dess, en skrittur med tyngderna på för Chimal. Så när jag inte varit i skolan eller pluggat här hemma har jag mer eller mindre sovit. Så där har ni anledningen till det, men när jag red Chimal igår lyckades jag knäppa en bild på en älg ko och kalv som jag såg.

De syns inte så bra men de är där jag lovar. Har även hunnit mes att leta lite bil men ännu inte hittat någon, jag vill ha en bil igen!

Presentation


Jag är en 23årig student som bloggar om hästar och livet. Jag har under flera år varit aktiv och tävlande inom ridsportsgrenen distansridning. Följ mig i min vardag med hästar och universitetsplugg!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards