Stina Svensson

Alla inlägg under september 2013

Av Stina - 6 september 2013 11:59

Av Stina - 5 september 2013 22:23

..... Så nu drar även plugga det igång ordentligt igen. Satsar hårt på att vara duktig med det så får vi se hur länge det håller i sig!

Har redan hunnit läsa hela BarnKonventionen, den korta varianten för den långa är gigantisk och mega tjock så jag tänker inte läsa alla de artiklarna utan endast de långa varianterna jag behöver till skolarbetet.

Är det inte farsinerande hur saker kring barn och deras rättigheter som man anser borde vara så självklara att de följd per atomatik måste skrivas ner. För att sedan få länder att skriva på om att de ska FÖRSÖKA leva upp till den. Och det enda "straff" som finns för att bryta mot konventionen är att staterna får kritik, inget annat, bara kritik..... Ibland förstår jag mig inte på hur världen fungerar, eller rättare sagt inte fungerar!

Av Stina - 4 september 2013 22:32

Äntligen ett inlägg som är riktat åt hästarna och med dagsfärska bilder! Hovslagaren har varit i stallet idag så nu är hästarna nyskodda och ny fixade.

Ny skodd och fin fot!

Efter skoningen passade jag på att Rida Chimal lite, bestämde mig för att rida honom i repgrimma med ett längre grimmskft fastsatt under huvudet på honom. Red honom utan att använda grimmskaftet hela passet förutom när jag skulle svänga, göra serpentiner och liknande. Kändes toppen, Chimal lyssnade fint och uppmärksamt oavsett gångart, både ökningar, fattningar och avsaktningar funkade klockrent. Min ridning kändes toppen, oavsett om Chimal bar sig eller inte satt jag toppen och min balans kändes tillitbar till 100%. Otroligt härlig känsla iaf så kommer definitivt att göra den sortens ridning oftare.

Söt nöt innan passet!

Måste bara säga att ankungarna hos mamma börjar bli riktigt stora!

Av Stina - 2 september 2013 17:15

Pappa har fått fram en utav två Ford Falcon och byter däck på, såg då ett ganska roligt klistermärke på bakrutan på bilen!

Av Stina - 2 september 2013 15:01

I morgon är det dags att börja skolan igen för min del. Ska faktiskt bli riktigt kul att träffa alla igen och komma igång med vardagen som den ska se ut. Föresten så är det så att Även om jag inte lyckas komma ihåg att ta några nya hästbilder innebär det inte att jag inte rider.

Igår blev det en lek och bus tur med Chimal för första gången på länge, och om han var glad över det! Idag blev det en mil med Kungen som för min del kändes mycket bättre i mina knän än sist. Kortade lädren ett håll och det vekar ha hjälpt lite, tänkte även att jag kanske skulle sätta på mina distansstigbyglar på kungens sadel nästa gång det ska bli en längre tur. Jag är ju trotts allt van vid mer stötdämpning än vad kungens metal byglar ger. Även om jag fortfarande har lite problem så gick kungen som en klocka och skötte sig prima vilket var kul då han sedan ridlägret då jag gjorde ett toppen pass med honom har varit ett litet monster!

Så i avsaknad på nya hästbilder får ni den här istället, hundra år gammal bild på kusin Angelica, mig och malin. Tror det kan vara från någon järnvägen cup då Angelica har handbolls kläder på sig!

Av Stina - 1 september 2013 23:06

Igår var jag och pappa iväg på kräftskiva på Hammargatan i kumla hos min farbror, faster och kusinerna Tim och Angelica. Fick även träffade kusin Adams sambo och deras nya lilla dotter minelah. Hade jätte trevligt och åt jätte gott! Självklart så var även farmor med:)

De yngre tvillingarna svensson, Tim och Angelica!

Presentation


Jag är en 23årig student som bloggar om hästar och livet. Jag har under flera år varit aktiv och tävlande inom ridsportsgrenen distansridning. Följ mig i min vardag med hästar och universitetsplugg!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards