Stina Svensson

Alla inlägg under december 2013

Av Stina - 15 december 2013 18:02

Idag har mamma haft öppet hus i stallet, för hennes företag så klart. Det har varit barn och vuxna där som klappat hästarna, drukit glögg och ridit på Rezy.

Dagen till ära är även sadelkammaren nystädad!

Av Stina - 15 december 2013 12:31

För er som inte uppmärksammat att det varit musikhjälpen hela veckan, det har sänts på tv, på på svt play, samt går det dygnet runt på P3. Idag är de i varje fall inne på sista dagen, så om ni inte skänkt pengar gör det!

 


Tryck på bilden för att komma till P3:s hemsida om ni vill veta hur ni kan skänka pengar!

 

#mh13

Av Stina - 15 december 2013 11:30

Jag älskade verkligen den nya the Hobbit filmen, jag kan inte vänta tills jag kan köpa den på dvd och titta på den om och om igen, och titta på 1:an och 2:an i ett sträck. Vet inte hur jag ska överleva ett år tills nästa kommer!


Av Stina - 15 december 2013 10:13

 


Nu har de flesta tomtar jag har kommit fram, självklart så ska jag inte ha alla framme. Men jag har faktiskt plockat fram julpyntet, än dock inte bestämt vad det ska pyntas med, därav att alla tomtar står i fönstret i väntan på att få vara framme eller åka ner i lådan igen. Jag har i varje fall kommit så långt så att julstrumpan hängts upp.


 


Och min gosedjurs tomte har hamnat med de andra på sängen.



Och nej jag är inte för gammal för att ha gosedjur på sängen, i varje fall inte de här. Hunden fick jag av min dagmamma när jag var liten, alla barnen fick varsen och den har alltid varit ett av mina vaforit gosedjur. Den rosa kaninen har jag alltid haft sedan jag föddes, det är mitt första gosedjur, tomten vet ni redan och enhörningen, ja den är en ny komling. För flera år sedan köpte min syster den till sig själv och jag ville sååååå gärna ha en likadan så för ett tag sedan när hon hittade den och sa att jag kunde få den var jag bara tvungen att ta den. Jag menar, det är en rosa enhörning, blir det så mycket bättre? 


 


Ja så är det ju alla juldukar också, bocken ska stå i fönstret, det gör den jämnt och det andra får jag se hur jag gör med! Popcorn burken med the hobbit motiv står bara där tills jag vet var jag ska göra avv den, den tillhör inte julsakerna......

Av Stina - 14 december 2013 17:55

Jag har mått riktigt dåligt idag men kom iväg ut på en skrittur med Chimal idag ändå tillsammans med Eleonora och Rezy vilket fick mig att må lite bättre. När ja sedan kom hem luktade det jul i hela huset. Pappa har helt enkelt börja förbereda lite mat inför julen. Det luktar riktigt gott och det kommer det bli med, han håller nämligen på att koka knäck! Det kommer bli gott. Så efter en trevlig skrittur, god mat lukt och fått sjunka ihop i soffan mår jag lite bättre!

Av Stina - 13 december 2013 18:10

Idag bestämde jag mig för att inte försöka mig på ännu ett dressyrpass på ridbanan hemma och misslyckas... Så istället red jag in till en jätte överväxt ridbana inne i skogen vid stallet. Jag red massor på det här stället för, på övre delen av ridbanan ligger en stor volt som är upptrampad bland all växtlighet. I varje fall var det på det här stället där jag lyckades fixa galoppfattningarna och lyckades rulla i bärande galopp med Chimal för första gången. Red helt enkelt här jämnt för ett par år sedan, så jag bestämde mig rätt i j slätt för att rida dressyr där idag för att se hur det skulle gå.

Och det gick helt enkelt jätte bra! Chimal jobbade på bra, lyssnade och hade ett helt otroligt go i steget! Precis det jag har saknat så nu ska vi träna där ett tag.

Av Stina - 13 december 2013 01:48

Har varit och sett The Hobbit två - The Desolation of Smaug på bio med min bror idag (tekniskt sett igår efter som klockan är kvart i två). Den var helt otroligt spännande och bra, och det kommer från någon son läst böckerna två gånger, varav en det här året! Jag var på helspänn jätte ofta, de ändringar Peter Jackson gjort i filmerna för att koppla ihop dem med sagan om ringen triologin mer är jätte bra och helt suveräna. Kan knappt vänta tills nästa år när den 3:e och sista filmen kommer!

Visst är popcorn "burken" fin, fyra fina the hobbit sidor! Den ska jag definitivt behålla, i varje fall ett litet tag.....

Av Stina - 12 december 2013 15:09

Ja med tanke på hur det ser ut hemma skulle man ju kunna tro det. Snön som kom förra veckan är puts, väck, borta! Det ser mer ut som Mars än december ute. Till och med jag, som hatar snö och vinter måste erkänna att det var lite trevligt med snö, det blev ju så ljust ute. Men på ridturen med Kungen, mamma och Niccan idag lyckades vi faktiskt hitta lite snö.

Presentation


Jag är en 23årig student som bloggar om hästar och livet. Jag har under flera år varit aktiv och tävlande inom ridsportsgrenen distansridning. Följ mig i min vardag med hästar och universitetsplugg!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards