Stina Svensson

Alla inlägg under december 2013

Av Stina - 10 december 2013 21:16

.... Att läsa lite litteratur till min litteraturstudien om barnmisshandel. Viss är det trevligt att vara pigg på kvällen och inte ha något bättre för mig? Som tur är kommer jag överleva och jag ser fram emot morgon dagen eftersom hovslagaren kommer och jag kommer kunna rida hästarna igen!

Visst ser det ut som att det kommer bli kul?.....

Av Stina - 9 december 2013 16:55

Idag har Sofia varit här, vilket inneburit att vi har suttit och jobbat på vårat grupp arbete och i princip blivit klara! Rickie kunde tyvärr inte vara med då han sitter fast i Skåne. Men som sagt vi har fått mycket gjort ändå och det innebär att jag bu kan lägga mitt krut på litteraturstudien jag skriver själv istället.

Av Stina - 8 december 2013 17:31

Av Stina - 8 december 2013 17:00

Ibland är det riktigt mysigt att bo i ett litet samhälle på landet. Idag var det lite julmarknad och julvandring i vretstorp. Jag har precis kommit hem efter att ha varit där en sväng och tittar lite. Mamma stod inne på IP med lite grejer och erbjöd gratis balanstest. Det var i varje fall jätte mysigt och faktiskt värt att ge sig ut på de otroligt oplogade vägarna. Det är i varje fall kul att det händer lite i vårat lilla samhälle!

Det syns inte så bra på bilden men det sitter en tomte under tältet som man kunde önska sig julklappar av!

Av Stina - 8 december 2013 01:19

.... Det står en traktor parkerad utanför ICA, och ingen tycker det är konstigt!

Idag var det riktigt trist att inte kunna rida. För att vara vinter har det varit jätte fint väder. Det har varit några få minusgrader, det ligger lite snö på marken och det har varit strålande sol.

Så istället för att rida åkte jag och pappa iväg och letade på en julgran. Vi har så klart inte huggit någon än, men eftersom vi får ta gran på mammas mark så tänkte vi att det är lika bra att leta reda på den vi vill ha innan det blir massor med snö. Det är väldigt skönt att veta att när det blir dags för julgran är det bara att åka dit och plocka den eftersom vi redan vet vilken vi vill ha!

Av Stina - 6 december 2013 23:40

Nyligen hemkommen efter ett jätte trevligt julbord med klubben där bowling och lite 10års jubileum ingick. Till vårat 10års jubileum hade Ebba (http://teambobergendurance.blogg.se) gjort ett film klipp där KM vinnare, DM vinnare, lag SM lag, SM medaljer, NBM medaljer, prestationer på YR-EM och VM samt de som ridit 160km godkända presenterades. Själv fanns jag med bland KM vinnare och två gånger i lag SM lag. Det var i varje fall jätte trevligt och det är en toppen tradition vi har varje år!

Eftersom vi firade 10år fick alla medlemmar varsin kylväska med detta fina tryck på! På bilden är den dock ihop vikt det är därför den ser konstig ut.

Av Stina - 6 december 2013 17:23

Inatt har det kommit snö, ligger ett täckande lager på marken så nu är verkligen vintern här. Eftersom det var så dåligt väder inatt tog vi in hästarna som annars går på lösdrift för att de skulle kunna sova lugnt. Så idag på morgonen åkte jag upp till stallet med målet inställt på att brodda Chimal och Kungen för att sedan rida. Det var bara ett litet problem, jag kunde inte brodda någon v dem då skorna är så pass slitna att jag inte får i några brodd, det märks att det har varit hårt på grusvägarna länge om man säger så. Som tur är kommer hovslagaren nästa vecka och skor med brodd och snösulor så då spelar inte underlaget någon roll. Men fram tills hovslagaren kommer har hästarna åter igen vila eftersom det inte går att rida utan brodd i detta väglag. Skönt är det åtminstonde att de inte verkar ha något problem att gå i hagen utan brodd. Nu ska jag istället iväg och göra något kul, i har nämligen julbord med klubben idag, plus att Nerikes Distansryttare firar 10år i år. Det är kul tycker jag, jag har dessutom varit med från början, jag kommer ihåg när NDRK blev en egen förening istället för att vara en distanssektion i VRKS.

Av Stina - 5 december 2013 17:31

Har idag fått hem min fördigia julklapp, från ingen annan än mig själv!


 

 

Parfymen/bodymisten från Victorias Secret är den bästa julklappen av alla. Fick låna lite av en Irma har och bestämde mig helt enkelt för att jag var tvungen att ha en egen då den luktar underbart! I det svarta "paketet" är det inge mindre än en massa sminkborstar.

 

Är verkligen i behov av nya, hoppas verkligen att de är bra. De andra sakerna är egentligen inga julklappar utan sånt jag behöver men de kom med samtidigt eftersom allt är beställt från Fyndiq.

 

En nagelborste och nagelförstärkning

Presentation


Jag är en 23årig student som bloggar om hästar och livet. Jag har under flera år varit aktiv och tävlande inom ridsportsgrenen distansridning. Följ mig i min vardag med hästar och universitetsplugg!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards