Stina Svensson

Alla inlägg under maj 2014

Av Stina - 25 maj 2014 22:09

Då har man gjort sin röst hörd igen!

Av Stina - 25 maj 2014 15:23

Har haft en skön förmiddag med fika, ridning och lite fotbollsspelande. Fikar hemma hos mamma var toppen och riktigt gott.

Ridningen med Chimal idag blev väl både bra och dålig. Jag red ett ganska kort dressyrpass barbacka. Det började riktgt bra, han gick inte fullt så samlat som jag ville men han bar sig jätte bra och lyssnade fint. Fast jag inte fått in något barbacka pass på ett tag hade jag inga problem med någon av gångarterna. Galoppfattningarna blev inte suveräna men avsaktningarna gick över förväntan och han gick in i dem bärigt och helt i balans. De har verkligen blivit bättre. De är det som är så bra med att rida dressyr barbacka ibland, man känner verkligen om det blir rätt, annars är det mycket svårare med balansen. Nu på eftermiddagen har jag dessutom fått min syster att gå med på att sparka lite fotboll med mig. Äntligen! Har längtat efter att få "spela" (om man nu kan kalla det de) fotboll och det var sjukt kul att slippa stå och sparka mot väggen och få lägga lite kraft i bollen när man sköt. Så om någon är sugen på att spela lite fotboll, säg till för jag saknar det verkligen!

Av Stina - 25 maj 2014 12:15

Har precis firat mamma på mors dag nu innan jag ska rida Chimal. Chimal och Kungen lekte lite i hagen så jag passade på att ta lite kort på dem, de är dessvärre lite suddiga då jag tagit dem på håll med min iPhone.

Av Stina - 24 maj 2014 16:09

Rezy var lite stel i början av ridpasset idag men hoppningen fungerade helt okej. Vi hoppade bara 50cm som högst på order av mamma (är ju trots allt hennes häst). Vi la vikt vid anridningen då hon aldrig varit speciellt rolig i den. Hon blir laddad, börjar hoppa och typ trasslar in benen så man kommer för nära. Men idag avbröt jag när hon blev sån så vi hoppade bara när hon gick fram i en bra galopp. Det är riktigt kul när det funkar och det man tränar på ger lite resultat.

Av Stina - 24 maj 2014 14:39

Började dagen med ett bra dressyrpass på Chimal. Han gick effektivt men lyssnade bra, vi fick till ett par riktigt bra galoppfattningar utan att jag behövde hjälpa honom lika mycket som jag brukar. Även galoppen på volt har blivit bättre. Det är väldigt kul när man känner att ridningen blir bättre, jag längtar till passet i morgon. Vi red ganska tidigt idag eftersom jag även skulle rida Rezy och tänkte att det vore skönt om vi slapp den värsta värmen. Man blir riktigt varm, men jag älskar det och hästarna blir mjukare vilket alltid är trevligt.

Så här såg det ut i hagen när jag gick för att hämta Rezy inför hoppasset vi skulle göra. Tror de tycker det är varmt ute.

Av Stina - 23 maj 2014 21:48

Har precis kommit hem efter bion med Viktor. Filmen var jätte bra och jag längtar verkligen efter att få se den igen. Det var helt underbart att få se typ alla X-Men skådisar tillbaks i samma film!

Av Stina - 23 maj 2014 10:15

 

Av Stina - 23 maj 2014 08:17

Idag blir det ingen ridning eller liknande för mig. Jag har precis kommit till skolan och ska sitta med projektplan 2(sista innan sommaren) på dagen idag. Sedan blir jag kvar i örebro och hänger lite för att gå och se den nya X-men filmen med min bror ikväll! Ska bli en riktigt härlig dag!

 


Nej nu ska jag fortsätta lyssna på musik och ta tag i pluggandet!

Presentation


Jag är en 23årig student som bloggar om hästar och livet. Jag har under flera år varit aktiv och tävlande inom ridsportsgrenen distansridning. Följ mig i min vardag med hästar och universitetsplugg!

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards